Visagie

Alles tot in de puntjes geregeld

Mijn naam is Natascha Sommer, eigenaresse van Schoonheidssalon Knap. Toen ik zelf trouwde, wilde ik alles tot in de puntjes geregeld hebben en me vooral goed, mooi en op mijn gemak voelen. Dat gun ik jou ook! Door je knappe kanten extra te benadrukken met bruidsmake-up komen je jurk en bruidskapsel volledig tot hun recht en straal jij als nooit tevoren. Met heel veel plezier, een goede dosis perfectionisme en jarenlange ervaring maak ik je dan ook graag op. Perfectionisme? Absoluut. Ik zie dat als een uitstekende kwaliteit voor het verzorgen van bruidsmake-up. Wat je van mij kunt verwachten?

Bruidsmake-up: van een proefmake-up tot aan jouw grote dag

Straal op de mooiste dag van je leven als de allermooiste versie van jezelf. Op dat bijzondere moment, maar ook op de foto’s. Natuurlijke bruidsmake-up is daarbij onmisbaar. Ik ontmoet je 6 weken van tevoren graag bij Schoonheidssalon Knap. Ik ben benieuwd naar jouw grote dag en hoor graag alles over je wensen en verwachtingen met betrekking tot bruidsmake-up. Nadat we dat uitgebreid in kaart hebben gebracht, maak ik je mooi op en zorg ik ervoor dat je 100% tevreden bent en je goed voelt bij jouw proefmake-up. Goed om te weten! Ik werk niet met onnatuurlijk dikke lagen waarmee je jezelf niet meer herkent; ik zorg voor mooie, subtiele make-up die jouw sterke en knappe punten extra benadrukken. 

Op de dag zelf kom ik bij jou op locatie en verzorg ik je bruidsmake-up zoals we samen hebben besproken in de salon. Een echt me-time momentje voordat jij stralend het Ja-woord geeft. 

Zorg dat je huid in een goede conditie is 

Een goede basis is belangrijk. Om jouw make-up perfect aan te brengen, is het belangrijk dat je huid in een zo goed mogelijke conditie is. Zo kun je van tevoren een aantal gezichtsbehandelingen boeken of je wenkbrauwen netjes laten verzorgen in de salon. Kan ik je daarin adviseren? Trek me dan zeker aan mijn mouw! 

Make-up advies

Wist je dat het ook mogelijk is om persoonlijk make-up advies te boeken? Ik laat je graag zien hoe je met een paar producten je huid optimaal laat stralen en in een handomdraai een mooie, verzorgde look creëert.  

Zien we je snel in de salon?

Schoonheidssalon Knap heeft twee fijne behandelruimten waar we je graag een ontspannende totaalervaring bieden. Een momentje voor jezelf, aandacht voor je huid en een boost voor je zelfvertrouwen en uitstraling: wij dragen er graag aan bij.