Shellac™

De orginele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterde hoogglans resultaat. Tot 6 weken op de tenen afhankelijk van de groeisnelheid.

De polish wordt toegepast als een normale nagellak, nadat de nagels worden voorbereid door de CND™ SHELLAC™ producten. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen.

Een dunne basislaag wordt aangebracht en de nagels worden uitgehard onder een UV lamp gedurende 10 seconden. Dezelfde werkwijze wordt herhaald met twee dunne lagen naar keuze van kleurlaag. Na elke laag worden de nagels uitgehard gedurende twee minuten onder de lamp. De hele look wordt vervolgens afgewerkt met een dun laagje topcoat en opnieuw uitgehard onder de lamp gedurende 2 minuten. Hierna is de SHELLAC™ volledig droog! Enkel nog de plaklaag verwijderen en het opbrengen van de voedende solar olie om de nagelriemen soepel te houden.

Het verwijderen van de polish is bij de prijs inbegrepen. Nooit zelf de polish eraf peuteren, dit beschadigt de natuurlijke nagel.

Shellac™ inclusief mini – manicure
Duur: 90 minuten – €28,50

Shellac™ voeten
Duur: 60 minuten – €28,50

Verwijderen (indien gezet door andere salon)
Duur: 15 min – €8,-