Schoonheidsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen geschikt voor elk huidtype

Hydro active -vocht en stevigheid-

Hydro active vult op aangename wijze de vochtreserves van de huid aan en zorgt met de meest uiteenlopende soorten hyaluron voor een strak huidbeeld. Intelligente werkzame stoffen verzorgen de huid met mineralen en sporenelementen, schenken nieuwe vitaliteit en zorgen voor onmiddellijke en langdurige, diepe hydratatie. Deze schoonheidsbehandeling uit de volgende onderdelen:

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, een ontspannende gezichtsmassage, een masker, dag- of nachtverzorging.

Duur:75 minuten – €69,-

Deep Cleansing Treatment – get the glow-

De nieuwe Deep Cleansing Treatment reinigt tot diep in de poriën en zorgt voor een stralende teint. Het zorgt voor een schone huid en geeft een energyboost. Perfect voor de klant die haar huid een detox behanling wil geven. Geschikt voor elke leeftijd en huidtype. De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: 

Huidanalyse, reiniging, twee verschillende peelings, dieptereiniging, toniseren, reinigingsmassage, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul en passende dagverzorging. 

Duur:60 minuten – €60,-

Vitamin intense – wellness behandeling- 

Vitamin Intense is een vitaliserende behandeling voor elke huid. De huid en de stemming krijgen een energiestoot, de teint straalt van frisheid en vitaliteit. De vitamine A, C en E bouwen een beschermingsreserve tegen milieubelasting op en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Buitengewone texturen en heerlijke fruitige geuren ronden het wellnessgevoel af. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Reiniging en peeling van de rug, rugmassage, huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage en dag- of nachtverzorging.

Duur: 120 minuten – €98,-

Adres

Oerlesestraat 154
5025 DD Tilburg
Kvk: 52295052

Openingstijden

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:   17:00 - 21:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:        09:00 - 17:00 (1ste van de maand)

Gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering

Beautygen – verjongt en vernieuwt –
Verjongt en vernieuwd het huidbeeld zichtbaar en duurzaam. Met sneeuwalgextract en andere werkzame stoffen in eersteklas composities. Fluweelzachte texturen en de aangename geur van wilde rozen maakt de behandeling tot een uniek feelgoodmoment. Uitermate geschikt voor de leeftijd vanaf 30 jaar. 
De schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
– Oogmake-up verwijderen
– Reiniging
– Fruitzuurpeeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Epileren
– Harsen bovenlip en/of kin
– Ampul
– Massage
– Makser voor gezicht en ogen
– Serum
– Afsluitende verzorging
 
Basis 75 min €74,-
Deluxe 90 min €97,- (inclusief luxe peel-off masker)
Timeless – tijdloos mooi – 
De jeugdige kracht van de beukenknoppen, in zeer actieve combinaties van werkzame stoffen, brengt lijntjes en rimpeltjes tot een minimum terug en verbetert de celvernieuwing. De huid krijgt haar jeugdige straalkracht terug. Timeless maakt glad en vitaliseert. Ideaal voor een huid vanaf 35 jaar.
De schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
– Oogmake-up verwijderen
– Reiniging
– Ferment peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Epileren
– Harsen bovenlip en/of kin
– Ampul
– Massage
– Makser voor gelaat en ogen
– Serum
– Afsluitende verzorging
 
Basis: 90 min €78,-
Deluxe: 105 min €103,- (inclusief 2 componenten masker)

Gezichtsbehandelingen speciaal voor de onzuivere huid

Puriface – voor een frisse, zuivere teint-
Normaliseert bovenmatige verhoorning, gaat ontstekingen tegen en voert veel vocht aan. Heeft een even kalmerende als harmoniserende werking op het huidbeeld. Een heldere, gelijkmatige en harmonieuze teint is het resultaat van deze professionele behandeling. Geschikt voor elke leeftijd.
De schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
 
Huidanalyse, oogmake-up verwijderen, fruitzuurpeeling, fruitzuurmasker, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen bovenlip en/of kin, masker voor gelaat en ogen, ampul en afsluitende verzorging.
 
Basis 60 min €62,-
Deluxe 65 min €63,- (inclusief handmassage)

Dermabalance gezichtsbehandeling

Een extreem vochtarm huidtype, dat tevens een neiging tot overmatige talgproductie alsmede gevoeligheden en een schilferige, onrustige teint vertoont, heeft bijzondere verzorging nodig om aan deze verschillende behoefte te voldoen. De gezichtsbehandeling Dermabalance normaliseert overmatige verhoorning, gaat ontsteking tegen, voorziet de huid ruimschoots van vocht en gaat kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld in. Een soepele, gelijkmatige en evenwichtigere teint is het doel van deze behandeling. De heerlijke wellness massage zorgt voor een diepe ontspanning. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage, een masker en dag- of nachtverzorging.

Duur: 75 minuten – €55,-

Gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering

Timeless
Timeless 

Tijdloos mooi

De jeugdige kracht van de beukenknoppen, in zeer actieve combinaties van werkzame stoffen, brengt lijntjes en rimpeltjes tot een minimum terug en verbetert de celvernieuwing. De huid krijgt haar jeugdige straalkracht terug. Timeless maakt glad en vitaliseert.
90 minuten – €78,-

Overige behandelingen

Epileren en verven

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen epileren
20 minuten – €11,50

Harsen

Oksels
Harsen oksels
20 minuten – €16,50

Visagie

Dag make-up
Dag make-up
30 minuten – €30,-

Shellac™

Handen
Shellac™ inclusief mini – manicure
90 minuten – €30,-