Schoonheidsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen geschikt voor elk huidtype

Hydro fresh gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling is erop gericht om het vochtgebrek van de huid aan te vullen. Wat voor soort huidtype je ook hebt, elke huid komt vocht tekort. Dit wordt mede veroorzaakt door blootstelling aan de zon (denk bijvoorbeeld aan een trekkerig gevoel na het zonnen), de droge lucht van de airco / verwarming etc. De werkstoffen in de producten zorgen ervoor dat je een weer frisse, egale en vitale teint krijgt. Tevens werkt het maximaal hydraterend. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, een masker, dag- of nachtverzorging.

Duur:60 minuten – €44,-

Hydro fresh deluxe gezichtsbehandeling

De basis van deze gezichtsbehandeling is gelijk aan de Hydro Fresh gezichtsbehandeling, alleen is de Hydro fresh deluxe gezichtsbehandeling uitgebreid met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage. Deze schoonheidsbehandeling uit de volgende onderdelen:

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, een ontspannende gezichtsmassage, een masker, dag- of nachtverzorging.

Duur:75 minuten – €52,-

Vitamin intense deluxe gezichtsbehandeling

Voor totale ontspanning en een echt wellness gevoel, kiest u voor de Vitamin intense deluxe wellnesss schoonheidsbehandeling. In een twee uur durende schoonheidsbehandeling komt u helemaal tot rust. Uw huid wordt voorzien van vocht en vitamines. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Reiniging en peeling van de rug, rugmassage, huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage en dag- of nachtverzorging.

Duur: 120 minuten – €98,-

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 17:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering

Beautygen – verjongt en vernieuwt –
Verjongt en vernieuwd het huidbeeld zichtbaar en duurzaam. Met sneeuwalgextract en andere werkzame stoffen in eersteklas composities. Fluweelzachte texturen en de aangename geur van wilde rozen maakt de behandeling tot een uniek feelgoodmoment. Uitermate geschikt voor de leeftijd vanaf 30 jaar. 
De schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
– Oogmake-up verwijderen
– Reiniging
– Fruitzuurpeeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Epileren
– Harsen bovenlip en/of kin
– Ampul
– Massage
– Makser voor gezicht en ogen
– Serum
– Afsluitende verzorging
 
Basis 75 min €74,-
Deluxe 90 min €97,- (inclusief luxe peel-off masker)
Timeless – tijdloos mooi – 
De jeugdige kracht van de beukenknoppen, in zeer actieve combinaties van werkzame stoffen, brengt lijntjes en rimpeltjes tot een minimum terug en verbetert de celvernieuwing. De huid krijgt haar jeugdige straalkracht terug. Timeless maakt glad en vitaliseert. Ideaal voor een huid vanaf 35 jaar.
De schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
– Oogmake-up verwijderen
– Reiniging
– Ferment peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Epileren
– Harsen bovenlip en/of kin
– Ampul
– Massage
– Makser voor gelaat en ogen
– Serum
– Afsluitende verzorging
 
Basis: 90 min €78,-
Deluxe: 105 min €103,- (inclusief 2 componenten masker)

Gezichtsbehandelingen speciaal voor de onzuivere huid

Puriface – voor een frisse, zuivere teint-
Normaliseert bovenmatige verhoorning, gaat ontstekingen tegen en voert veel vocht aan. Heeft een even kalmerende als harmoniserende werking op het huidbeeld. Een heldere, gelijkmatige en harmonieuze teint is het resultaat van deze professionele behandeling. Geschikt voor elke leeftijd.
De schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
 
Huidanalyse, oogmake-up verwijderen, fruitzuurpeeling, fruitzuurmasker, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen bovenlip en/of kin, masker voor gelaat en ogen, ampul en afsluitende verzorging.
 
Basis 60 min €62,-
Deluxe 65 min €63,- (inclusief handmassage)

Dermabalance gezichtsbehandeling

Een extreem vochtarm huidtype, dat tevens een neiging tot overmatige talgproductie alsmede gevoeligheden en een schilferige, onrustige teint vertoont, heeft bijzondere verzorging nodig om aan deze verschillende behoefte te voldoen. De gezichtsbehandeling Dermabalance normaliseert overmatige verhoorning, gaat ontsteking tegen, voorziet de huid ruimschoots van vocht en gaat kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld in. Een soepele, gelijkmatige en evenwichtigere teint is het doel van deze behandeling. De heerlijke wellness massage zorgt voor een diepe ontspanning. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage, een masker en dag- of nachtverzorging.

Duur: 75 minuten – €53,-

Gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering

Timeless
Timeless 

Tijdloos mooi

De jeugdige kracht van de beukenknoppen, in zeer actieve combinaties van werkzame stoffen, brengt lijntjes en rimpeltjes tot een minimum terug en verbetert de celvernieuwing. De huid krijgt haar jeugdige straalkracht terug. Timeless maakt glad en vitaliseert.
90 minuten – €78,-

Overige behandelingen

Epileren en verven

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen epileren
20 minuten – €11,- 

Harsen

Oksels
Harsen oksels
20 minuten – €16,50

Visagie

Dag make-up
Dag make-up
30 minuten – €20,-

Shellac™

Handen
Shellac™ inclusief mini – manicure
90 minuten – €28,-

Massage

Algehele lichaamsmassage
Algehele lichaamsmassage
75 minuten – €52,-