Schoonheidsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen geschikt voor elk huidtype

Hydro fresh gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling is erop gericht om het vochtgebrek van de huid aan te vullen. Wat voor soort huidtype je ook hebt, elke huid komt vocht tekort. Dit wordt mede veroorzaakt door blootstelling aan de zon (denk bijvoorbeeld aan een trekkerig gevoel na het zonnen), de droge lucht van de airco / verwarming etc. De werkstoffen in de producten zorgen ervoor dat je een weer frisse, egale en vitale teint krijgt. Tevens werkt het maximaal hydraterend. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, een masker, dag- of nachtverzorging.

Duur:60 minuten – €44,-

Hydro fresh deluxe gezichtsbehandeling

De basis van deze gezichtsbehandeling is gelijk aan de Hydro Fresh gezichtsbehandeling, alleen is de Hydro fresh deluxe gezichtsbehandeling uitgebreid met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage. Deze schoonheidsbehandeling uit de volgende onderdelen:

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, een ontspannende gezichtsmassage, een masker, dag- of nachtverzorging.

Duur:75 minuten – €52,-

Oxygen power gezichtsbehandeling

Oxygen power is uitstekend geschikt om in een zeer korte tijd een optimaal resultaat te bereiken. De producten zijn gekenmerkt door lichte en frisse texturen, ook de geur is prettig en fris. Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, masker, hoofdmassage, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, afsluitende verzorging.

Duur: 60 minuten

Vitamin intense deluxe gezichtsbehandeling

Voor totale ontspanning en een echt wellness gevoel, kiest u voor de Vitamin intense deluxe wellnesss schoonheidsbehandeling. In een twee uur durende schoonheidsbehandeling komt u helemaal tot rust. Uw huid wordt voorzien van vocht en vitamines. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Reiniging en peeling van de rug, rugmassage, huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage en dag- of nachtverzorging.

Duur: 120 minuten – €98,-

Alpha Effect AHA peeling

U hebt weinig tijd maar wil uw huid toch voorzien van een goede dieptereiniging in een snelle en doeltreffende behandeling. U hebt een huid met veel onzuiverheden of grove poriën. U hebt fijne lijntjes en rimpeltjes in uw gezicht en wilt deze graag verfijnen. U wilt u pigmentvlekken verzachten of littekens in uw gezicht verfijnen. Dit zijn allemaal redenen waarom u gebruik kan maken van een fruitzuurbehandeling. De fruitzuren zorgen voor een dieptewerking in de huid en stimuleert de celvernieuwing. U kunt deze behandeling zowel los of als kuur boeken. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, aanbrengen van het fruitzuur, masker, drukpuntmassage en dag- of nachtverzorging.

Duur: 45 minuten

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 18:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00

 

Gezichtsbehandelingen speciaal voor een vochtarme huid

Hydro active gezichtsbehandeling

Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid veroorzaken sterk vochtverlies. De huid voelt gespannen aan, jeukt en ziet er droog en schilferig uit. Verfrissend als een bad in de zee vult Hydro active het opgeslagen vocht van de huid aan. Zij gaat individueel in op de behoefte van de wat drogere, vochtarme huid alsmede van de vochtarme/gemengde huid. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug. Het speciale rubbermasker zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, masker, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage, bijzonder rubbermasker en dag- of nachtverzorging.

Duur: 90 minuten

Gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering

Anti – age lifting effect gezichtsbehandeling

Sterke aantasting van de huid door stress en milieufactoren alsmede de natuurlijke huidveroudering verminderende elasticiteit van het weefsel. Het huidweefsel geeft sterker mee, lijntjes en rimpeltjes worden duidelijk zichtbaar. De Anti – age lifting effect gezichtsbehandeling heeft een straktrekkende en verstevigde werking op het weefsel en minimaliseert lijntjes en rimpeltjes door een bijzonder efficiënte cocktail van werkstoffen. De bijzondere werking wordt door een professioneel masker met direct effect nog geoptimaliseerd. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage, bijzonder rubbermasker, dag- of nachtverzorging.

Duur: 90 minuten

Anti – age sensation gezichtsbehandeling

De Anti – age sensation gezichtsbehandeling verfijnt de huidstructuur en ondersteunt de veerkracht van het weefsel. Een buitengewone selectie van uiterst effectieve producten en de massage vormen als combinatie een unieke verjongingsgkuur voor een glanzende/gladde teint. De huid wordt bovendien intensief voorzien van vocht, wat voor een opvallend glad huidbeeld zorgt. Wat deze behandeling extra bijzonder maakt, is de heerlijke rugmassage aan het begin van de behandeling. Ultieme ontspanning! Deze schoonheidsbehandeling uit de volgende onderdelen:

Rugmassage, huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage, bijzonder rubbermasker en dag- of nachtverzorging.

Duur: 90 minuten

Gezichtsbehandelingen speciaal voor de zeer onzuivere huid

Sebocontrol gezichtsbehandeling

Een vet huidtype, dus een overproductie van talg, alsmede oververhoorning kunnen een ophoping in de talguitvoergang tot gevolg hebben. Daardoor ontstaan mee-eters en pukkeltjes. De gezichtsbehandeling sebocontrol normaliseert bovenmatige verhorningen en gaat ontstekingen tegen. Het resultaat is een gelijkmatig, helder en zuiver huidbeeld. De schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, een masker en dag- of nachtverzorging.

Duur: 60 minuten – €39,-

Dermabalance gezichtsbehandeling

Een extreem vochtarm huidtype, dat tevens een neiging tot overmatige talgproductie alsmede gevoeligheden en een schilferige, onrustige teint vertoont, heeft bijzondere verzorging nodig om aan deze verschillende behoefte te voldoen. De gezichtsbehandeling Dermabalance normaliseert overmatige verhoorning, gaat ontsteking tegen, voorziet de huid ruimschoots van vocht en gaat kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld in. Een soepele, gelijkmatige en evenwichtigere teint is het doel van deze behandeling. De heerlijke wellness massage zorgt voor een diepe ontspanning. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging/peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en/of harsen van gelaat, ampul met een hoogwaardig natuurlijk concentraat, gezichtsmassage, een masker en dag- of nachtverzorging.

Duur: 75 minuten – €53,-

Gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering

Timeless
Timeless 

Tijdloos mooi

De jeugdige kracht van de beukenknoppen, in zeer actieve combinaties van werkzame stoffen, brengt lijntjes en rimpeltjes tot een minimum terug en verbetert de celvernieuwing. De huid krijgt haar jeugdige straalkracht terug. Timeless maakt glad en vitaliseert.
90 minuten – €78,-

Overige behandelingen

Epileren en verven

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen epileren
20 minuten – €11,- 

Harsen

Oksels
Harsen oksels
20 minuten – €16,50

Visagie

Dag make-up
Dag make-up
30 minuten – €20,-

Shellac™

Handen
Shellac™ inclusief mini – manicure
90 minuten – €28,-

Massage

Algehele lichaamsmassage
Algehele lichaamsmassage
75 minuten – €52,-