SchoonheidsBehandelingen

Eerste keer bij Schoonheidssalon KNAP?

Huidverbetering | Image Skincare Meet & Treat facial

90 minuten

Kom je voor de eerste keer langs voor een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Knap? En wil je graag je huid verbeteren? Dan is de Meet & Treat van Image Skincare de ideale behandeling om te starten met huidverbetering. Bij een Meet & Treat wordt eerst een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd én bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Afhankelijk van jouw verwachtingen, huidconditie en budget maken we een gepersonaliseerd behandelplan op. Daarna gaan we aan de slag met een eerste behandeling volledig aangepast aan jouw huidconditie. Tenslotte krijg je nog vrijblijvend productadvies voor thuisgebruik.​Iedere behandeling wordt telkens aangepast aan de behoeften van jouw huid.

Huidverzorging | Dr Grandel intake + facial

90 minuten

Kom je voor de eerste keer langs voor een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Knap? Ben je toe aan volledige ontspanning en wil je graag weten wat je huidtype is en conditie? Of wil je graag weten welke behandeling het beste bij jouw huid past? Dan is een gezichtsbehandeling van Dr Grandel de ideale behandeling voor jou. We starten met een uitgebreide intake en huidanalyse. Daarnaast bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan we aan de slag met een eerste behandeling volledig aangepast aan jouw huidconditie. Tenslotte krijg je nog vrijblijvend productadvies voor thuisgebruik.​Iedere behandeling wordt telkens aangepast aan de behoeften van jouw huid.

Medcos IPL/SHR (definitief ontharen) | Intake en uitleg

15 minuten

Tijdelijke actie *zomerbehandeling Dr Grandel*

75 minuten

Het is weer zomertijd! Dan is nu het juiste moment om uw huid de perfecte glow te geven met de zomerbehandeling van DR. GRANDEL! De behandeling geeft: stralende huid/glow intensieve hydratatie een fris huidgevoel Waar wacht je nog op? Boek nu!

Image Skincare – Facials

Ormedic flash facial

30 minuten

Deze supersnelle 30-minuten facial is perfect voor iedereen in tijdnood, of bijvoorbeeld tijdens je lunch break. Poets onzuiverheden weg en herstel de natuurlijke veerkracht van de huid met de Ormedic Flash Facial. Met antioxidanten en plantaardige ingrediënten wordt de huid in korte tijd intensief gevoed en in balans gebracht. Geschikt voor alle huidtypen en voor alle seizoenen – zelfs bij zwangerschap! De behandeling bestaat uit: dubbele reiniging – exfoliëren – uitreinigen – serum – oogverzorging – dagcreme.

Ormedic restoring facial

60 minuten

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De Ormedic Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen en alle huidtypen. De behandeling bestaat uit: – Dubbele reiniging – Exfoliatie – Onzuiverheden verwijderen – Epileren en/of harsen gelaat – Masker – Schouder en gelaatsmassage – Afsluitende verzorging met oogcreme, serum en dagcreme.

Illuminating facial

60 minuten

Met deze facial ga je letterlijk stralend de dag door! Deze facial geeft de huid de bekende IMAGE Skincare glow. Door de oplichtende ingrediënten in de producten die gebruikt worden tijdens de behandeling, wordt de huid geëgaliseerd en zullen pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Daarnaast kalmeert en hydrateert deze behandeling de rode en geïrriteerde huid. De behandeling bestaat uit: – Dubbele reiniging – Exfoliatie – Onzuiverheden verwijderen – Epileren en/of harsen gelaat – Masker – Schouder en gelaatsmassage – Afsluitende verzorging met oogcreme, serum en dagcreme.

Antioxidant anti-aging facial

60 minuten

Heeft je je last van een acne-gevoelige huid, maar wil je niet een té intensieve behandeling? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear exfolieer je de huid met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd. De behandeling bestaat uit: – Dubbele reiniging – Exfoliatie – Onzuiverheden verwijderen – Epileren en/of harsen gelaat – Masker – Schoudermassage – Afsluitende verzorging met oogcreme, serum en dagcreme.

Calm & Clear facial

60 minuten

De speciale formule zorgt voor het herstellen van de gevoelige, geërriteerde en droge huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals UV-straling. De Antioxidant Anti-Aging Facial stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acne. De behandeling bestaat uit: – Dubbele reiniging – Exfoliatie – Onzuiverheden verwijderen – Epileren en/of harsen gelaat – Masker – Schouder en gelaatsmassage – Afsluitende verzorging met oogcreme, serum en dagcreme.

Be clear purifying facial

60 minuten

Met deze facial bestrijd je alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij een actieve en ontstoken acne. Na de Be Clear Purifying Facial heeft de huid minder onzuiverheden, actieve ontstekingen en roodheid door de kalmerende eigenschappen van de gebruikte producten. Daarnaast werkt de facial matterend en verbetert het de (vette) acnehuid. Ook geschikt om in te zetten bij een grove poriestructuur. De behandeling bestaat uit: – Dubbele reiniging – Exfoliatie – Onzuiverheden verwijderen – Epileren en/of harsen gelaat – Masker – Schoudermassage – Afsluitende verzorging met oogcreme, serum en dagcreme.

Winter retreat facial

60 minuten

Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan. De behandeling bestaat uit: – Dubbele reiniging – Exfoliatie – Onzuiverheden verwijderen – Epileren en/of harsen gelaat – Masker – Schouder en gelaatsmassage – Afsluitende verzorging met oogcreme, serum en dagcreme.

Wimpers en wenkbrauwen verven

Upgrade je look met een minimale verandering! Zonder gebruik van (extra) make-up laat je jouw knappe uitstraling nog meer spreken. Extra uitpakken voor een feestje? Met een likje mascara en beetje wenkbrauwpoeder weten we zeker dat jij in positieve zin écht binnenkomt.

Wenkbrauwen epileren

It’s all about the brows. Volle, perfecte wenkbrauwen die jouw gezicht nóg meer laten spreken. Wij verwijderen de haartjes met een pincet.

BESTEL JOUW

IMAGE SKINCARE PRODUCTEN

BESTEL DIRECT

GRATIS VERZENDING VANAF €25,-

BESTELD VOOR 22.00 UUR DEZELFDE DAG VERSTUURD

GRATIS MINIATURENSET BIJ BESTELLINGEN VANAF €75,-