Over Knap

De Knap-beleving: thuiskomen en ertussenuit zijn in één

Knap, knapper, knapst. Dat doen we bij Schoonheidssalon Knap in Tilburg niet alleen door je huid te verbeteren, maar ook door jou een echt momentje voor jezelf te geven. Me-time met focus op jouw uitstraling, zodat jij je de allermooiste versie van jezelf voelt. Van een uitgebreide gezichtsbehandeling tot je make-up op jouw grote dag; alles wat we doen, doen we met persoonlijke aandacht. Aandacht voor jou én aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen. De combinatie met een gezellige, huiselijke sfeer en een ultiem moment van ontspanning zorgt voor de echte Knap-beleving: thuiskomen en ertussenuit zijn in één.

Maak kennis met onze huidexpert

Natascha Sommer

“Vroeger vond ik het al leuk om Barbies mooi te maken en maskertjes te doen. Ik kon me daar uren mee vermaken. Toen ik een jaar of 16 was en bijna klaar met de havo, wilde ik eigenlijk visagiste worden. Toch vond ik dat ik meer uit mijn havo-diploma moest halen, dus volgde ik de hbo-opleiding Creatieve Therapie in Nijmegen. Ik leerde onder andere alles over het zorgen voor de innerlijke mens, maar besefte na het afstuderen dat er nog altijd iets was wat ik het allerleukst vond: het zorgen voor de uiterlijke mens. Ik gaf toe aan wat mij gelukkig maakt en volgde alsnog de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Vanaf dat moment voelde ik: ja, dit is het! Uiterlijke verzorging in combinatie met écht luisteren en samen aan een doel werken: het verbeteren van jouw huid. In 2011 opende ik Schoonheidssalon Knap.”

Meer over mij?

  • Ik kom uit een echt ondernemersgezin en ben dan ook lekker ambitieus.
  • Als echte jongensmoeder van twee houd ik ervan om er met mijn gezin op uit te gaan, in de bossen te hollen en lekker te ravotten.
  • Ik heb altijd gedacht een meisje te krijgen, dus heb ik de afgelopen jaren echt een andere kant van mezelf leren kennen. Het ‘meisjesachtige’ kan ik gelukkig kwijt in mijn werk!
  • Thuis ben ik altijd druk en veel aan het opruimen. Sinds ik niet meer vanuit huis werk, is de salon echt mijn oplaadpunt.
  • Ook krijg ik energie van lezen, skiën en lekker koken.
Schoonheidssalon Knap Natascha

Zien we je snel in de salon?

Schoonheidssalon Knap heeft twee fijne behandelruimten waar we je graag een ontspannende totaalervaring bieden. Een momentje voor jezelf, aandacht voor je huid en een boost voor je zelfvertrouwen en uitstraling: wij dragen er graag aan bij.