Over Knap


Schoonheidssalon KNAP in Tilburg is een persoonlijke schoonheidssalon die zich richt op het verbeteren en verfraaien van het uiterlijk en de gezondheid van de huid. We bieden een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en -diensten aan, allemaal gericht op het bereiken van een stralende en gezonde huid.

NATASCHA SOMMER

“Vroeger vond ik het al leuk om Barbies mooi te maken en maskertjes te doen. Ik kon me daar uren mee vermaken. Toen ik een jaar of 16 was en bijna klaar met de havo, wilde ik eigenlijk visagiste worden.

Toch vond ik dat ik meer uit mijn havo-diploma moest halen, dus volgde ik de hbo-opleiding Creatieve Therapie in Nijmegen. Ik leerde onder andere alles over het zorgen voor de innerlijke mens, maar besefte na het afstuderen dat er nog altijd iets was wat ik het allerleukst vond: het zorgen voor de uiterlijke mens.

Ik gaf toe aan wat mij gelukkig maakt en volgde alsnog de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Vanaf dat moment voelde ik: ja, dit is het! Uiterlijke verzorging in combinatie met écht luisteren en samen aan een doel werken: het verbeteren van jouw huid. In 2011 opende ik Schoonheidssalon Knap.”

MARIEKE ARIAANS (verborgen via cclass in hoofdcontainer)

“Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor huidverzorging en make-up. Als 15-jarige uren make-up filmpjes op Youtube gekeken en deze dan in de badkamer proberen na te maken. Toch zag ik schoonheidsspecialiste na de Havo nooit als een reële optie. Ik had namelijk nog een andere grote passie: criminologie.

Dus begon ik aan mijn Hbo Rechten. Na mijn propedeuse te hebben gehaald, merkte ik dat ik hier toch niet gelukkig van werd. Ik wilde veel liever met mijn handen bezig zijn! Dus heb ik de overstap gemaakt tot de opleiding Schoonheidsverzorging. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, met het doel: mensen inzicht te geven in hun huid en hen hierin te adviseren. Voor mijzelf is mijn huidverzorgingsroutine elke dag een rustmomentje voor mijzelf. Hopelijk kan ik u dit ook zo laten ervaren. 

BESTEL JOUW

IMAGE SKINCARE PRODUCTEN

BESTEL DIRECT

GRATIS VERZENDING VANAF €25,-

BESTELD VOOR 22.00 UUR DEZELFDE DAG VERSTUURD

GRATIS MINIATURENSET BIJ BESTELLINGEN VANAF €75,-