Over Knap

De Knap-beleving: thuiskomen en ertussenuit zijn in één

Knap, knapper, knapst. Dat doen we bij Schoonheidssalon Knap in Tilburg niet alleen door je huid te verbeteren, maar ook door jou een echt momentje voor jezelf te geven. Me-time met focus op jouw uitstraling, zodat jij je de allermooiste versie van jezelf voelt. Van een uitgebreide gezichtsbehandeling tot je make-up op jouw grote dag; alles wat we doen, doen we met persoonlijke aandacht. Aandacht voor jou én aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen. De combinatie met een gezellige, huiselijke sfeer en een ultiem moment van ontspanning zorgt voor de echte Knap-beleving: thuiskomen en ertussenuit zijn in één.

Maak kennis met onze schoonheidsspecialisten

Natascha Sommer

“Vroeger vond ik het al leuk om Barbies mooi te maken en maskertjes te doen. Ik kon me daar uren mee vermaken. Toen ik een jaar of 16 was en bijna klaar met de havo, wilde ik eigenlijk visagiste worden. Toch vond ik dat ik meer uit mijn havo-diploma moest halen, dus volgde ik de hbo-opleiding Creatieve Therapie in Nijmegen. Ik leerde onder andere alles over het zorgen voor de innerlijke mens, maar besefte na het afstuderen dat er nog altijd iets was wat ik het allerleukst vond: het zorgen voor de uiterlijke mens. Ik gaf toe aan wat mij gelukkig maakt en volgde alsnog de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Vanaf dat moment voelde ik: ja, dit is het! Uiterlijke verzorging in combinatie met écht luisteren en samen aan een doel werken: het verbeteren van jouw huid. In 2011 opende ik Schoonheidssalon Knap en sinds 2020 doe ik dit samen met mijn collega Bowien.

Meer over mij?

  • Ik kom uit een echt ondernemersgezin en ben dan ook lekker ambitieus.
  • Als echte jongensmoeder van twee houd ik ervan om er met mijn gezin op uit te gaan, in de bossen te hollen en lekker te ravotten.
  • Ik heb altijd gedacht een meisje te krijgen, dus heb ik de afgelopen jaren echt een andere kant van mezelf leren kennen. Het ‘meisjesachtige’ kan ik gelukkig kwijt in mijn werk!
  • Thuis ben ik altijd druk en veel aan het opruimen. Sinds ik niet meer vanuit huis werk, is de salon echt mijn oplaadpunt.
  • Ook krijg ik energie van lezen, skiën en lekker koken.
Schoonheidssalon Knap Natascha
Schoonheidssalon Knap Bowien

Bowien Snoeren

“Wat dit vak zo mooi maakt? Ervoor zorgen dat mensen zich weer knap en comfortabel voelen met hun eigen huid, een moment van rust geven en gewoon even helpen ontsnappen aan de hectiek van de dag. Mijn naam is Bowien en sinds 2020 werk ik bij Schoonheidssalon Knap. Een huid die uit balans is, weer in balans brengen? Dat vind ik ontzettend mooi. Huidverbetering in zijn algemeen vind ik dan ook heel interessant, maar ook het stukje advies, verzorging en ontspanning maken mijn werk elke dag weer leuk. Zie ik je snel in de salon?”

Meer over mij?

  • In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er een dagje op uit te gaan of lekker te wandelen met mijn vriend.
  • Waar je mij echt voor wakker mag maken? Een frikandel speciaal. Niet zo gezond of goed voor je huid, maar echt zó lekker!
  • Na een lange dag werken, word ik blij van een opgeruimde slaapkamer. Lekker in bed kruipen met een goede serie? Heerlijk!

Zien we je snel in de salon?

Schoonheidssalon Knap heeft twee fijne behandelruimten waar we je graag een ontspannende totaalervaring bieden. Een momentje voor jezelf, aandacht voor je huid en een boost voor je zelfvertrouwen en uitstraling: wij dragen er graag aan bij.