Onze gezichtsbehandelingen

Dr. Grandel - normale huid

Gezichtsbehandeling - Hydro fresh deluxe

Knap, knapper, knapst met een echt verwenmoment voor je huid. Geniet van een heerlijk luxe gezichtsbehandeling met onder andere een huidanalyse, (diepte)reiniging, epileren en/of harsen, ampul, een ontspannende gezichtsmassage en afsluitende dag- of nachtverzorging. Me-time 2.0!

€69,00

Gezichtsbehandeling - Vitamin Intens

Een gladde en frisse huid bomvol vitamines! Boost de huideigen beschermende werking met twee luxe vitaminerijke maskers en massages. Deze behandeling beschermt je huid tegen vroegtijdige huidveroudering én zorgt voor behoud van de natuurlijke veerkracht.

€78,00

Dr. Grandel - droge/gevoelige huid

Basis gezichtsbehandeling - Sensi code

Zorg een beetje extra voor je gevoelige huid. Deze versterkende behandeling verzacht zichtbaar rode vlekjes, versterkt de barrierefunctie van de huid en maakt je huid resistenter tegen externe invloeden. Geniet onder andere van optimale reiniging, peeling, een gezichtsmassage met olie serum en een kalmerend masker.

€75,00

Deluxe gezichtsbehandeling - Sensi code

Breid de kalmerende en verzachtende gezichtsbehandeling uit met onze ondersteunende cadeautjes voor je huid! Geniet extra van een Aloë Vera gel en -masker en eyepads om de huid onder de ogen intensief te hydrateren en lijntjes en rimpels zichtbaar glad te maken.

€85,00

Dr. Grandel - onzuivere huid

Deep cleansing treatment

Last van een onzuivere huid? Gun jezelf een ware energy boost! Deze detox behandeling zorgt voor een schone huid en bestaat onder andere uit een huidanalyse, (diepte)reiniging, twee verschillende peelings, een reinigingsmassage en altijd passende dagverzorging. 

€60,00

Dr. Grandel - anti aging

Beautygen gezichtsbehandeling

Age is just a number. Vernieuw en verjong je huid met deze complete anti aging gezichtsbehandeling. De behandeling bestaat onder andere uit reiniging en fruitzuurpeeling, epileren en/of harsen, ampul, een massage en masker voor de gezicht en ogen, een heerlijke serum en passende, afsluitende verzorging.

Kies je voor de deluxe behandeling? Dan geniet je extra van een luxe peel-off masker.

Vanaf €74,00

Elements of nature gezichtsbehandeling

Laat de natuur zorgen voor een stralend knappe uitstraling! Met onze natuurlijke producten zorgen we ervoor dat jouw huid optimaal wordt gereinigd, gepeeld en verzorgd, bieden we een echt verwenmoment en zorgen we ervoor dat jij er met een natuurlijke glow tegenaan kunt!

Kies je voor de deluxe behandeling? Dan geniet je extra van een Aloë Vera gel en -masker.

Vanaf €74,00