Bruidsmake-up & visagie

Bruidsmake-up

Straal op de mooiste dag van je leven als de allermooiste versie van jezelf. Op dat bijzondere moment, maar ook op de foto’s. Natuurlijke bruidsmake-up is daarbij onmisbaar.

Alles tot in de puntjes geregeld

Mijn naam is Natascha Sommer, eigenaresse van Schoonheidssalon Knap. Toen ik zelf trouwde, wilde ik alles tot in de puntjes geregeld hebben en me vooral goed, mooi en op mijn gemak voelen. Dat gun ik jou ook! Door je knappe kanten extra te benadrukken met bruidsmake-up komen je jurk en bruidskapsel volledig tot hun recht en straal jij als nooit tevoren. Met heel veel plezier, een goede dosis perfectionisme en jarenlange ervaring maak ik je dan ook graag op. Perfectionisme? Absoluut. Ik zie dat als een uitstekende kwaliteit voor het verzorgen van bruidsmake-up.

Bruidsmake-up voorbereiding

Bruidsmake-up: van een proefmake-up tot aan jouw grote dag

120 minuten

Ik ontmoet je 6 weken van tevoren graag bij Schoonheidssalon Knap. Ik ben benieuwd naar jouw grote dag en hoor graag alles over je wensen en verwachtingen met betrekking tot bruidsmake-up. Nadat we dat uitgebreid in kaart hebben gebracht, maak ik je mooi op en zorg ik ervoor dat je 100% tevreden bent en je goed voelt bij jouw proefmake-up. Goed om te weten! Ik werk niet met onnatuurlijk dikke lagen waarmee je jezelf niet meer herkent; ik zorg voor mooie, subtiele make-up die jouw sterke en knappe punten extra benadrukken.

Op de dag zelf kom ik bij jou op locatie en verzorg ik je bruidsmake-up zoals we samen hebben besproken in de salon. Een echt me-time momentje voordat jij stralend het Ja-woord geeft.

Wij zorgen dat je huid in een goede conditie is

Een goede basis is belangrijk. Om jouw bruidsmake-up perfect aan te brengen, is het belangrijk dat je huid in een zo goed mogelijke conditie is. Zo kun je van tevoren een aantal gezichtsbehandelingen boeken of je wenkbrauwen netjes laten verzorgen in de salon. Kan ik je daarin adviseren? Trek me dan zeker aan mijn mouw!

Lente/Zomer & Dag of avond make-up

Lente/Zomer make-up

20 minuten

Ontdek de nieuwste trends in Lente/Zomer make-up voor een frisse, stralende look! Bij onze schoonheidssalon zijn we klaar om jouw schoonheid te laten bloeien met onze exclusieve lente- en zomer make-updiensten. Laat de warme zonnestralen jouw gloed versterken met zachte pasteltinten en bronzers die je huid laten stralen. Onze ervaren visagisten zullen je adviseren over de nieuwste trends en technieken, zodat je er fris en natuurlijk uitziet tijdens de warmere maanden. Van lichtgewicht foundations tot waterbestendige formules, we hebben alles wat je nodig hebt voor een langdurige en zorgeloze make-up ervaring. Stap binnen en ervaar de magie van lente en zomer make-up bij onze salon. Boek vandaag nog je afspraak en straal met vertrouwen!

Dag of avond make-up

45 minuten

Laat je natuurlijke schoonheid stralen, zowel overdag als ’s avonds, met onze professionele dag- en avond make-updiensten. Onze ervaren schoonheidsspecialisten begrijpen de unieke behoeften van elke gelegenheid en creëren looks die perfect bij je passen. Voor overdag kun je rekenen op een frisse, subtiele make-up die je beste eigenschappen accentueert zonder te overdrijven. Voor speciale avondgelegenheden tillen we je look naar een hoger niveau met verfijnde contouring, smokey eyes en gedurfde lippen. Vertrouw op onze deskundigheid en geniet van een prachtige make-up die de hele dag en avond blijft zitten. Boek nu bij onze schoonheidssalon en straal met vertrouwen!

BESTEL JOUW

IMAGE SKINCARE PRODUCTEN

BESTEL DIRECT

GRATIS VERZENDING VANAF €25,-

BESTELD VOOR 22.00 UUR DEZELFDE DAG VERSTUURD

GRATIS MINIATURENSET BIJ BESTELLINGEN VANAF €75,-