Onze behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Image Skincare

Effectieve huidverbetering; dat is wat je van Image Skincare mag verwachten. Met een focus op jouw unieke huid begeleiden we je persoonlijk naar een gezonde en stralende ‘glow’. Ervaar de combinatie van klinisch bewezen professionele behandelingen en kwalitatieve thuisproducten.

Dr. Grandel

Kan hier een tekst komeen over Dr. Grandel?

Harsen & Ontharen

Harsen

Geniet langer van een gladde en haarvrije huid. Kies jouw huidzone, ontspan en geniet van het eindresultaat. We brengen de warme hars met een spatel op de huid, laten het afkoelen en trekken het tegen de haargroei van de huid af. Wist je dat de warmte de poriën verwijdt, wat het ontharen makkelijker maakt?

Gezicht vanaf €10,00

Lichaam vanaf €16,50

IPL ontharen

Voel je nóg mooier en maak zowel kleine als grote huidoppervlakken definitief haarvrij. Met Intense Pulsed Light (IPL) maken we gebruik van verschillende golflengten licht. Afhankelijk van je huid, haar en de oppervlakte zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig voor jouw gewenste resultaat.

Gezicht vanaf €15

Bovenlichaam vanaf €25

Onderlichaam vanaf €50

Pakketten vanaf €62,50

Visagie

Dag- of avond make-up

Boost je zelfvertrouwen, benadruk al jouw knappe kanten en pak eens uit met waanzinnige dag- of avond make-up. Met visagie upgrade je je nu al mooie standaardlook en stoom je jezelf klaar voor die bijzondere dag of dat gezellige feestje. Goede make-up doet zoveel met je uitstraling!

€45,00

Bruidsmake-up

Straal op de mooiste dag van je leven en zorg ervoor dat jij je goed, mooi en op je gemak voelt. Op het moment zelf, maar ook absoluut op de foto’s achteraf. Met subtiele en bij jou passende bruidsmake-up dragen we daar graag aan bij. Wist je dat dit altijd inclusief proefmake-up is? Zo zorgen we ervoor dat jij je op jouw grote dag op je allermooist voelt.

€200,00

Wimpers & Wenkbrauwen

Mrs Lashlift

Gemiddeld 6 weken lang natuurlijk gekrulde wimpers zonder wimperkruller. De wimperlift is direct na de behandeling zichtbaar en niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Straal weer wat extra met een mooie, open blik! Wist je dat de wimperlift bestand is tegen water, zweet en slapen?

Vanaf €45,00

Wenkbrauwen epileren

It’s all about the brows. Volle, perfecte wenkbrauwen die jouw gezicht nóg meer laten spreken. Met threading verwijderen met twee dunne garden ge ongewenste haartjes heel precies vanaf de wortel. Kies je voor epileren? Dan worden de haartjes met een pincet verwijderd.

€11,50

Wimpers en wenkbrauwen verven

Upgrade je look met een minimale verandering! Zonder gebruik van (extra) make-up laat je jouw knappe uitstraling nog meer spreken. Extra uitpakken voor een feestje? Met een likje mascara en beetje wenkbrauwpoeder weten we zeker dat jij in positieve zin écht binnenkomt.

15 minuten €10,00

40 minuten €18,00

Boek je afspraak via Treatwell